Göran Persson Förändringskonsult AB Dra åt samma håll

Konsten att få alla att dra åt samma håll!

Titta på bilden till nedan. Var på skalan ligger du och din organisation?

Drar vi åt samma håll?

Alla företag, organisationer, föreningar har en massa regler, policy, instruktioner mm. Det intressanta är om alla följer dessa eller om några kör sitt eget race. De organisationer som "säger en sak men gör något annat", medvetet eller omedvetet, har ofta dåliga tillstånd, dålig motivation, konflikter mm. I värsta fall märker kunderna att man inte håller vad man lovar och det slår ofelbart på förtroendet. Kunden väljer en annan leverantör som håller vad dom lovar.

Eftersom inkongruens gör att människorna i organisationen tappar motivation, engagemang och även mår dåligt, brukar sådana organisationer ofta ha en hög personalomsättning.   

Att förlora förtroendet går blixtsnabbt och det kan ta väldigt lång tid att återfå det. Om det ens är möjligt. Det finns mängder av exempel på detta i media. Politiker, höga chefer, stjärnor av olika slag. Det är bara att slå upp viken tidning som helst. 

Vad kan jag bidra med?


Ett av mina specialområden är att hjälpa företag och organisationer att lägga upp olika typer av workshops med syfte att skapa engagemang, motivation och delaktighet till förändring och utveckling.

Vi utgår från företagets egen affärsplan med visioner, strategier, mål, värderingar mm. och väver ihop den med ett antal viktiga framgångsnycklar till en heldag full av övningar, diskussioner, reflektioner. Ingen åker därifrån oberörd.

En sådan dag är en perfekt inledning på en förändringsprocess om du vill få med dig medarbetarna på tåget.  

Här kan du läsa om vad en av kunderna säger.

Mitt mål är att du ska få verktyg för att själv leda en förändringsprocess med målet att få alla att dra åt samma håll.

Har du behov av stöd i den processen, hjälper jag självklart till med det också.  

De företag och organisationer som är riktigt framgångsrika och eftertraktade som arbetsgivare har ofta lyckat få alla att dra åt samma håll. Alla vet syftet med verksamheten, vad man bidrar med i världen, vilken visionen är, vilka mål man strävar mot samt vilka värderingar som gäller. Och man LEVER SOM MAN LÄR. Man brinner för att bidra oavsett vilken position man har i företaget. Alla är lika viktiga och känner sig behövda och sedda.

Vill du skapa mera engagemang, motivation och i slutändan ett ännu bättre resultat, då hör du av dig för ett förutsättningslöst möte!

Kontakta Mig

Har ni frågor eller funderar över något är ni alltid välkomna att kontakta mig på:

Fjällavägen 15A, 517 96 Hultafors

070-578 61 84

info@gpforandring.se