Välkommen till Göran Persson Förändringskonsult AB!


De allra flesta av oss har någon gång upplevt den där härliga känslan av FLOW, när allt flyter på, samarbetet funkar perfekt vi har förtroende och litar på varandra. Tiden bara försvinner och jag längtar efter att komma tillbaka till gänget för att fortsätta jobba. Alla tar ansvar och vi har respekt för varandra och vi ser våra olikheter som styrkor. Vi gör fantastiska resultat!

Så här är det i många företag och organisationer, men inte alla:

Enligt Gallup's undersökning Employee Engagement så ser engagemanget i svenska företag ut så här:

  • 16% är engagerade. 
  • 73% är oengagerade. 
  • 11% motarbetar företaget!

Vad innebär detta för företagen, för individen och för samhället i stort? Hur hanteras denna situation i styrelsen, ledningsgruppen, bland chefer och medarbetare?

Jag brinner för att skapa framgångsrika, hållbara, högpresterande team som genomsyras av en god psykosocial arbetsmiljö.

Min Vision är att alla skall må bra, prestera bra och nå resultat. 

Så här säger en av mina kunder.

Efter många år som officer, chef, utbildare, pedagog, förbundskapten och organisationskonsult vet jag en hel del om vilka pusselbitar det handlar om och den kunskapen försöker jag sprida varje dag. En av dessa pusselbitar är hur vi kan bli tydligare i vår kommunikation.

Mitt expertområde är att lära dig hur du kommunicerar så alla förstår och hur du får alla att dra åt samma håll!


Lyckas du inte nå fram med ditt budskap är resultatet ofta olika typer av kvalitetsbrister. Enligt internationella undersökningar ligger dessa mellan 10-40% av omsättningen. Många gånger kan en relativt liten insats skapa ett rejält vinstlyft.

Hur mycket vill du sänka kostnaderna och öka vinsten med?

      Lever vi som vi lär?

Här får du några TIPS hur du får alla att dra åt samma håll.

Vad kan jag hjälpa dig med?


Ska du bygga ett hus behöver du en bra ritning, en stabil grund, rejäl stomme, bra isolering, ett tätt tak, bra värme och ventilation samt en inredning som gör att du trivs i huset. Du behöver även skickliga hantverkare och en bra samordning mellan alla olika delar.

Samma saker gäller när du skall bygga ett framgångsrikt företag eller organisation:

Du behöver ha en genomtänkt affärsplan med visioner och mål, sunda värderingar, tydliga ramar och ledarskap som gör att medarbetarna trivs och har förutsättningar att göra sitt bästa. Företagskulturen bidrar till att alla mår bra, presterar bra och att vi når fantastiska resultat tillsammans.

Detta är grunden för att skapa högpresterande team där Alla drar åt samma håll! 

Ska du lyckas krävs att du utgår från ett helhetsperspektiv. Alla bidrar till slutresultatet. Därför är det viktigt att kompetens-utveckling kommer alla till del, både chefer och medarbetare.

Jag kan hjälpa dig att utveckla din verksamhet på flera olika plan. Klicka på rubrikerna nedan så får du en liten inblick i vad det kan handla om.  

Huvudsyftet med mina insatser är att du och dina medarbetare skall få ett par "nya glasögon" att analysera verksamheten med. Hitta grundorsaker och sen genomföra ett flexibelt förändringsarbete.

Hör av dig om du vill skapa ännu mera framgång!

Jag hjälper dig med både analys av läget, upplägg och ett målfokuserat utvecklingsarbete.

Vill du ha mera kött på benen om hur du kan utveckla din verksamhet tycker jag du skall läsa vår bok: Dra åt samma håll!

Kontakta Mig

Har ni frågor eller funderar över något är ni alltid välkomna att kontakta mig på:

Fjällavägen 15A, 517 96 Hultafors

070-578 61 84

info@gpforandring.se