Augusti 2018: Föreläsning för SEKO Sjöfolk

I kölvattnet av #metoo har det startats ett upprop inom sjöfarten. #Lättaankar
30 augusti genomförs en inspirationsdag för alla olika intressenter inom sjöfarten, allt ifrån utbildningsanordnare, fack, företag mm med syftet att inspirera till ett framgångsrikt förändringsarbete. En stor förmån att få vara en av föreläsarna och kunna bidra med något litet frö i detta viktiga arbete.
Mer info: https://www.sjofolk.se/nyheter/2018/seminarium-trakasserier/

Juni 2018: Nytt samarbete i nytt bolag

Tillsammans med Peter Björnholm från Motala har vi startat upp ett nytt bolag som ska utbilda Framtidens Förändringsledare. Våra olika kompetenser kompletterar varandra på ett väldigt bra sätt via våra olika erfarenheter från både de mjuka och hårda faktorerna som påverkar i alla typer av förändringsarbete. Du hittar mera info om oss på:

Framtidens Förändringsledare i Sverige AB

Mars 2018: Nytt samarbete

Dra åt samma håll med Göran Persson

I början av 2018 har jag fått den stora förmånen att inleda ett samarbete med Leventa som arrangerar konferenser och företagsevent i Portugal. 

Se mer info här:
http://leventa.se/nyheter/#/news/dra-aat-samma-haall-med-goeran-persson-299894

Vore fantastiskt kul att få se dig, din ledningsgrupp eller hela företaget på något av deras underbara konferensställe på Algarvekusten. Allt skräddarsytt utifrån dina behov och önskemål.

 

Årets Connectare 2017


Ibland kommer oväntade besked som gör mig både överraskad och stolt. Vilken ära att få vara en av de nominerade till Årets Connectare i Region Väst.

Är otroligt stimulerande och givande att få verka och bidra som mentor inom Connect Sverige. Tack vare detta mentorskap har jag förmånen att träffa många olika entreprenörer som vill se sina företag växa och utvecklas. Att få vara en liten del i detta viktiga arbete som handlar om att matcha entreprenörer med kompetens och kapital från näringslivet för att skapa tillväxt är en stor förmån och inspirationskälla.

 
Nominerade till Årets Connectare

 

Samarbetspartner 2017 -->

I kommande ledarskapsutbildningar kommer jag att samarbeta med Susanne Pettersson från SP Förändring.

Det är en styrka att samarbeta med Susanne och det blir en bättre effekt för kursdeltagarna som får höra två lite olika röster under resans gång. 

Kontakta Mig

Har ni frågor eller funderar över något är ni alltid välkomna att kontakta mig på:

Lillsjövägen 37, 518 32 Sandared

070-578 61 84

info@gpforandring.se