Susanne Pettersson =Årets kvinnliga talare!


Så kul att höra att min vän och kollega Susanne Pettersson, blev utsedd till Årets kvinnliga talare i Sverige 2018. Verkligen välförtjänt. Du gör stor skillnad för många!

Stort GRATTIS Susanne!

Ett litet exempel på vad hon föreläser om

December 2018: Ledarutbildning för E-handelsstaden


Vad är E-handelsstaden? Så här skriver de på sin hemsida:

Alla företag och verksamheter med intresse för e-handel, logistik och närliggande områden är välkomna som medlemmar i E-handelsstaden Borås.

För att trygga försörjningen av framtida chefer och utveckla dagens chefer satsar Borås Stad och E-Handelsstaden på en exklusiv ledarutbildning under 2019. Deltagarna erbjuds ett antal utbildningsdagar och föreläsningar kombinerat med att varje deltagare får en kvalificerad mentor som följer deltagaren under hela året. 

Känns väldigt inspirerade att få vara en del av denna exklusiva utbildning för framtidens ledare.  

Info om kursen.

Juni 2018: Nytt samarbete i nytt bolag

Tillsammans med Peter Björnholm från Motala har vi startat upp ett nytt bolag som ska utbilda Framtidens Förändringsledare. Våra olika kompetenser kompletterar varandra på ett väldigt bra sätt via våra olika erfarenheter från både de mjuka och hårda faktorerna som påverkar i alla typer av förändringsarbete. Du hittar mera info om oss på:

Framtidens Förändringsledare i Sverige AB

 

 

Mars 2018: Nytt samarbete


Dra åt samma håll med Göran Persson
I början av 2018 har jag fått den stora förmånen att inleda ett samarbete med Leventa som arrangerar konferenser och företagsevent i Portugal. 

Se mer info här!

Vore fantastiskt kul att få se dig, din ledningsgrupp eller hela företaget på något av deras underbara konferensställe på Algarvekusten. Allt skräddarsytt utifrån dina behov och önskemål.


Årets Connectare 2017


Ibland kommer oväntade besked som gör mig både överraskad och stolt. Vilken ära att få vara en av de nominerade till Årets Connectare i Region Väst.

Är otroligt stimulerande och givande att få verka och bidra som mentor inom Connect Sverige. Tack vare detta mentorskap har jag förmånen att träffa många olika entreprenörer som vill se sina företag växa och utvecklas. Att få vara en liten del i detta viktiga arbete som handlar om att matcha entreprenörer med kompetens och kapital från näringslivet för att skapa tillväxt är en stor förmån och inspirationskälla.

Nominerade till Årets Connectare

 

 

Kontakta Mig

Har ni frågor eller funderar över något är ni alltid välkomna att kontakta mig på:

Fjällavägen 15A, 517 96 Hultafors

070-578 61 84

info@gpforandring.se