Mål 2021


Har haft ett projekt som legat på is under ett par års tid. En bok som handlar om hur vi skapar Effektiva möten som ger Effekt.

Den kommer att slutföras under 2021. 

Kommer att vara en fördjupning av alla de saker som jag tar upp i kursen Effektiva möten + en massa andra saker som inte hinns med under en enda kursdag. En praktisk verktygslåda som alla som håller i eller deltar i olika typer av möten kommer att ha stor nytta av. Avhandlar både fysiska möten och, utifrån det som hänt under 2020, hur du skapar framgångsrika möten digitalt. 

Är du intresserad av lite förhandstips får du gärna höra av dig. 

 Prenumerera på en förändringskonsult

Under 2021 kommer jag att ha ett prenumerationserbjudande till företag och organisationer. Det kommer att omfatta 3 olika nivåer på antal dagar som företagen kan prenumera på och utifrån det skräddarsy de insatser som de har störst behov av. Det kan t. ex. handla om ett ledarutvecklingsprogram, utveckla ledningsgruppen, få alla medarbetare att dra åt samma håll eller utveckla mötesverksamheten. Det är helt upp till företaget att anpassa insatserna utifrån de behov de har.    

Ledarutbildning för E-handelsstaden

Vad är E-handelsstaden? Så här skriver de på sin hemsida:

Alla företag och verksamheter med intresse för e-handel, logistik och närliggande områden är välkomna som medlemmar i E-handelsstaden Borås.

För att trygga försörjningen av framtida chefer och utveckla dagens chefer satsar Borås Stad och E-Handelsstaden på en exklusiv ledarutbildning under 2021. Deltagarna erbjuds ett antal utbildningsdagar och föreläsningar kombinerat med att varje deltagare får en kvalificerad mentor som följer deltagaren under hela året. 

Känns väldigt inspirerade att få vara en del av denna exklusiva utbildning för framtidens ledare.  

Här hittar du mera information

Certifierad på Team Pro och LeadForward


Under 2019 blev jag certifierad på två enkla men väldigt effektiva verktyg:
Team Pro och Lead Forward. 

Team Pro

Ett verktyg för att på ett enkelt och effektfullt sätt skatta hur väl teamet fungerar avs. förberedelser inför, genomförande av och uppföljning av sina gemensamma uppgifter.

Efter att alla i teamet svarar på ett antal frågor genomförs en workshop med teamet för att identifiera utvecklingsområden och ta fram en utvecklingsplan. Efter 2-3 månader görs en ny kartläggning för att följa upp utvecklingen. Utöver att utveckla beteendeprocesserna i teamet så uppnås gynnsamma effekter inom teameffektivitet, sammanhållning och trivsel, tillit och trygghet samt arbetstillfredsställelse. Det är upp till varje företag att utnyttja dagarna till det som ger bäst effekt i sin organisation. 

Lead Forward

En metod för ledarskapsutveckling som syftar till att hjälpa ledare att utveckla sitt ledarskap. 

Lead Forward utgår från en feedback-kartläggning i vilken medarbetarna till ledaren ger sin bild av ledarens ledarskap. kartläggningen sammanställs i en rapport som ligger till grund för ledarens utvecklingsinsatsen. Under insatsen bearbetar ledaren denna feedback med hjälp av ett strukturerat arbetsmaterial.  

 

 

 

Äldre nyheter

Susanne Pettersson =Årets kvinnliga talare!

Så kul att höra att min vän och kollega Susanne Pettersson, blev utsedd till Årets kvinnliga talare i Sverige 2018. Verkligen välförtjänt. Du gör stor skillnad för många!

Stort GRATTIS Susanne!

Några exempel på vad hon föreläser om.

Juni 2018: Nytt samarbete i nytt bolag


Tillsammans med Peter Björnholm från Motala har vi startat upp ett nytt bolag som ska utbilda Framtidens Förändringsledare. Våra olika kompetenser kompletterar varandra på ett väldigt bra sätt via våra olika erfarenheter från både de mjuka och hårda faktorerna som påverkar i alla typer av förändringsarbete. Du hittar mera info om oss på:

Framtidens Förändringsledare i Sverige AB

Mars 2018: Nytt samarbete


Dra åt samma håll med Göran Persson
I början av 2018 har jag fått den stora förmånen att inleda ett samarbete med Leventa som arrangerar konferenser och företagsevent i Portugal. 

Se mer info här!

Vore fantastiskt kul att få se dig, din ledningsgrupp eller hela företaget på något av deras underbara konferensställe på Algarvekusten. Allt skräddarsytt utifrån dina behov och önskemål.


Årets Connectare 2017


Ibland kommer oväntade besked som gör mig både överraskad och stolt. Vilken ära att få vara en av de nominerade till Årets Connectare i Region Väst.

Är otroligt stimulerande och givande att få verka och bidra som mentor inom Connect Sverige. Tack vare detta mentorskap har jag förmånen att träffa många olika entreprenörer som vill se sina företag växa och utvecklas. Att få vara en liten del i detta viktiga arbete som handlar om att matcha entreprenörer med kompetens och kapital från näringslivet för att skapa tillväxt är en stor förmån och inspirationskälla.

Nominerade till Årets Connectare

 

 

Kontakta Mig

Har ni frågor eller funderar över något är ni alltid välkomna att kontakta mig på:

Fjällavägen 15A, 517 96 Hultafors

070-578 61 84

info@gpforandring.se